Friday, August 17, 2012

Hari raya semakin dekat. Suasana pun dah semakin best sekitar rumah aku. Bunyi oramg main mercun, bau asap bunga api ...Memang seronok.Aku di Ramadan kali ini , secara peribadi agak kurang untuk diri sendiri..tak berapa sangat, bukan nya aku ponteng puasa ka macam tu. Aku cuma rasa satu perasaan yang tak syok sangat dalam hati, apa apa pun aku gembira jugak lah . Sapa nak sedih sedih sedih hari raya nie. Mengimbau balik hidup, aku rasa syukur lah dapat lagi sekali berhari raya dan berpuasa tahun ini. Dapat jumpa dengan sanak saudara dan adik beradik, yang aku rasakan semakin jauh dari aku. Semua dah nak bawa kepala sendiri huhuhuhuhu sedih pulak aku beb. jemputan open house pun aku dah terima kat emel. Banyak jugak yer...sekarang nie trend dadh berubah, suka buat open house selepas itu takder lagi. Teringat masa kecik mesti tanya dengan kawan "Berapa buah rumah dah pergi ? ".... Aku rasa budak budak zaman sekarang ni tak kan ada pengalaman macam tu kan? Ye lah zaman dah berubah..semuanya berubah termasuk aku sendiri...slhsmdulillah... Apa apa pun yer semua ....Selamat Hari Raya Aidifitri untuk semua maaf lah kalau tersinggung, ter "typo".....Maaf Zahir Batin

1 comment:

Coffee Girl said...

SELAMAT ARI RAYA MAAP ZAHIR BATIN!

Keluhan rasa anak Sarawak

Akhirnya dapat peluang nak menulis, setelah sekian lama terhenti disebabkan kesibukan. Alhamdulillah kerana masih lagi bernafas, masih lagi...