Wednesday, June 6, 2012

Sleepless nite bermula....

Maka dengan tarikh 8 Jun 2012, bermulalah satu peperangan di Eropah...hehehhehehe ...Euro 2012 dah nak mula yuhuuuuu... Memang best, time nie la turun keja pagi siap dengan mata kuyu, masa lunch tak kuar makan buat ganti tidor malam yang tak cukup, and then malam berikutnya berjaga lagi tengok bola...fuhhhhhhh itu lah dia tidor bola, makan bola dan mandi bola... Sapa team feveret korang..sila cakap...aku semestinya England, donno will they succeed this year, kalo peringkat kelab england time nie memang gah...so harap2 dier pun sukses sama la..Sepanyol, satu lagi team yang mesti di beri perhatian. Dengan pemain bertaraf bintang..memang tidak boleh di pandang enteng. Tapi semua pasukan ada peluang nak jadi juara, macam apa yang terjadi dengan Greece dulu..sapa sangka kan diaraong menang Euro Cup. Dengan pasukan2 Asia Tenggara pun tengah sibuk buat persiapan untuk piala AFC, tekanan buat team Malaysia selaku juara bertahan..a team to beat kata seantaro asia tenggara masa nie..All the best to my Malaysia team.. So bola akan berada di mana2 saja kini, baik di padang bola, dalam kepala, di pejabat , di kedai topi..yang pastinya ia akan menjadi satu topik yang sangat hangat...

No comments:

Keluhan rasa anak Sarawak

Akhirnya dapat peluang nak menulis, setelah sekian lama terhenti disebabkan kesibukan. Alhamdulillah kerana masih lagi bernafas, masih lagi...