Saturday, May 12, 2012

Satu petang Sabtu

Hari ini , buat pertama kali nya, anak aku ikut serta pertandingan mewarna kat Waterfront, Kuching, sempena Hari Bersama Pelanggan Jabatan Pebendaharaan Sarawak. Well, nampaknya memang ada bakat jugak anak aku, dia dapat tempat kedua dalam pertandingan mewarna, first time luck kata orang..
Takde lain aku nak kata, tahniah Nur Aleeya...proud of you...

No comments:

Perjalananku ke Pulau Pinang

Assalamualaikum… salam sejahtera. Apa khabar semua? Semalam baru jer keputusan SPM keluar, tahniah kepada yang dapat keputusan cemerlang, ya...