Monday, February 27, 2012

Liverpool, Carling Cup Champion



Semalam aku berjaga sampai pukol 3 pagi, for the support of my feveret club, Liverpool. And guess what, Liverpool are the champion. Memang tak sia-sia aku berjaga, sampai kat opis ni pun mengantok tahap gaban peringkat ke 17. But it was a hard earned championship for Liverpool as Cardiff City gives them a great fight back until the end of full time & extra time. My salute for Cardiff City for that great fighting spirit. Skrtel & Kuyt was the scorer for Liverpool. Lama dah aku tak tengok Liverpool angkat piala. Bangga betol aku semalam.
The next planning, hopefully lah, pergi tengok konsert The Cranberries in KL. Tengah cari2 kawan yang sudi nak pegi mem”banging” kepala nanti. Banyak nostalgia dengan band Cranberries nie, especially time belajar dulu. Ada sentimental value lah katakan. Tapi kan, what if Green Day datang Malaysia buat konsert, tak ke havoc panama tu kan. For sure aku akan ambik cuti pegi konsert Green Day.
Ok lah, time nak sambung kerja. Surfing site Takken Shop nie, paln nak beli action figure Androski.

No comments:

Perjalananku ke Pulau Pinang

Assalamualaikum… salam sejahtera. Apa khabar semua? Semalam baru jer keputusan SPM keluar, tahniah kepada yang dapat keputusan cemerlang, ya...