Friday, March 30, 2012

Hidong berdarah

Hidung aku berdarah, mula2 aku tak risau ler , coz maybe pasal cuaca panas. Tapi pikir2 balik, time hidong aku nie berdarah masa malam hari pukol 2-3 pagi, dalam keadaan cuaca sejuk, dah tidor dalam aircond pulak tu. Kalau aku kat luar , cuaca panas aku paham2 lah. Then, ingatkan tengok pempuan cantik la kan, tapi tengah tidor beb, mimpi awek cun pun takder wooo…mula2 aku ambik ringan jer, lepas tu aku mula risau la, ye la dah selalu sangat dalam masa seminggu nie. Bila aku surf internet, macam2 jer punca hidong berdarah nie dier beri. Menyeramkan aku jer…
Hypertension, sel hidong pecah lah, kanser otak lah..puh cukup menyeramkan. Saya akan membuat pemeriksaan, petang ini, harap2 semua ok lah beb..dengan penyakit yang semakin pelik pada zaman nie, aku tak nak lah ambik ringan kes nie….
Now at 38, aku baru nak kena hidong berdarah nie, masa kecik2 dulu main dalam cuaca panas tak pernah la pulak kena benda2 alah nie…Nampak sangat aku dah makin tua dan pertahanan badan dah tak sekuat dulu…

No comments:

Keluhan rasa anak Sarawak

Akhirnya dapat peluang nak menulis, setelah sekian lama terhenti disebabkan kesibukan. Alhamdulillah kerana masih lagi bernafas, masih lagi...