Wednesday, February 22, 2012

On Air

Baru ada kesempatan ...aku teringat dengan rancangan On Air sesi ujibakat di Sarawak ari ya...terbabak aku tetak depan tv aku....Nok sik san panama bila salah sorang yang mauk jadi pengacara , di suroh oleh Aznil buat rancangan memasak, dengan selamba peserta lelaki ya madah " Kita ambik telur itu, dan letak kan dalam perempan"...
bila nya nyebut perempan ya, tecengang cengang muka suhaimi baba, aznil n pengacara pempuan ya , lupak indah namanya....
aku di depan tv nang tergoleng2 pisan ketawa...
Lepas ya, perempuan dari Kota Samarahan punya giliran, terkeluar indah slang orang laut nya..macam tok..."terima kasih kepado...." sik krem panama serakak aku oleh nya.
lawak memang lah lawak..tapi i am proud for those yang pergi ujibakat ya coz they have talent..tidak lah terlalu kekok untuk berbahasa Malaysia...
but still, a hick up sikit2 but memang benar2 menghiburkan. Kawan sekerja aku pun shortlisted juak, Malissa..hope the best for her...

3 comments:

Coffee Girl said...

Hahaha... panama ya perempan? hahaha mesti org kat set mati2 nahan tetak juak.

Uncle Seven said...

Yalah...nang tercengang sidak nya

Uncle Seven said...

Yalah...nang tercengang sidak nya

Perjalananku ke Pulau Pinang

Assalamualaikum… salam sejahtera. Apa khabar semua? Semalam baru jer keputusan SPM keluar, tahniah kepada yang dapat keputusan cemerlang, ya...