Sunday, July 18, 2010


Pakei ngilang boring petang minggu, so aku ingat mok layan cerita pas donlod, Repo Men. Nang best, lamak aku sik layan cerita best macam tok. Dari 10 aku berik 9 lah, coz nya nerik aku indah. Bila kitak orang tengok, baruk kitak orang paham apa yang aku maksud, ending nya sik seperti yang di gambar kan tapi best…Cerita tok, aku boleh consider cerita yang memerlukan full konsentrasi, mun sik, ilang jalan cerita. Aku suggest kitak orang pu ntengok juak

No comments:

Perjalananku ke Pulau Pinang

Assalamualaikum… salam sejahtera. Apa khabar semua? Semalam baru jer keputusan SPM keluar, tahniah kepada yang dapat keputusan cemerlang, ya...