Tuesday, February 23, 2010

Going to Sri Aman..


Cuti lagik…nang best….Kali tok sempena Sambutan Maulidur Rasul, aku akan join kontinjen Jabatan Ketua Menteri –gabungan untuk berarak di Sri Aman. Best juak dapat ngekot aktiviti macam tok, layan woooo..so ari Khamis pagi kontinjen kamek urang akan bertolak ke Sri Aman. Semua akan berkumpul di Wisma Bapa Malaysia. Semenjak kue jadi pegawai sangkutan di ICT, life been so wonderfull. Aku dapat juak layan ngekot aktiviti yang di polah oleh kerajaan.
Aku rasa di Sri Aman kompom aku akan banyak ambik gambar kelak lagik pun kue sendiri pernah bekerja di Sri Aman untuk 2 tahun. Banyak juga memori kue kerja di Sri Aman tok, ada yang best & ada yang x best. Kue sik mauk nok ingat lah yang sik best coz nya akan merencat kan memori kelak..Sri Aman..kawe datang nie hehehehehe..With a vengeance

1 comment:

Uncle Seven said...

btw, gambar itu hanya sekadar hiasan sajer....

Keluhan rasa anak Sarawak

Akhirnya dapat peluang nak menulis, setelah sekian lama terhenti disebabkan kesibukan. Alhamdulillah kerana masih lagi bernafas, masih lagi...